Päivän elisa miltä orgasmi tuntuu

päivän  elisa miltä orgasmi tuntuu

Suurin osa naisista tuskin tulee ajatelleeksikaan, kuinka yksinkertaisilla keinoilla kierron voi saada jopa tuntumaan siedettävältä. Glamour -lehti julkaisi sivuillaan kaksiminuuttisen, hauskan "opetusvideon" siitä, mitä naisen kehossa oikeastaan tapahtuu kierron aikana. Video paljastaa muun muassa sen, että naisen orgasmit ovat voimakkaimmillaan muutama päivä kuukautisten loppumisen jälkeen. Videolla kerrotaan myös, että vähentämällä kierron loppupuolella, hieman ennen kuukautisten alkua kahvin juontia, on helpottavia vaikutuksia rintojen aristukseen.

Myös esimerkiksi ihohuokosten tukkeutumista kuukautisten aikana voi estää, kiinnittämällä tarkempaa huomiota omaan ruokavalioon noin viikkoa ennen vuodon alkamista.

Huvittavat tarinat, joihin moni nainen voi samaistua - katso mitä kuukautiset saavatkaan aikaan? PMS-oireet voivat kieliä jostain vakavammasta: Jaa se myös ystävillesi.

Juuri nyt Päivä Viikko. Huomaa vaarallisen nestehukan oireet ajoissa - listattuna merkit siitä, että on aika juoda lisää vettä Nyt on rohkeaa! Kesän suosikkitoppi paljastaa enemmän kuin peittää Suomalaissukuisella Victoria's Secret -mallilla täydellisyyttä hipova kroppa: Esillä upean kaareva peppu Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Suomalaisartistin sinkun kansikuva hämmentää - huomaatko mikä kuvassa on vialla? Jenkkisivusto valitsi ruuan, jota Suomessa täytyy ehdottomasti maistaa - yllättääkö valinta?

Asiat, jotka ovat tuttuja luvun teinille - voitko samaistua? Oikea tapa syödä pizzaa hämmentää - oletko sinäkin tehnyt sen aina "väärin? Katso inspiroivat kuvat kauniista kampauksista Rihannan paha tapa paljastettiin hauskalla videolla: Rosa-Maria Ryytin tuore kuva haastaa Victoria's Secret -kaunottaretkin - katso kuuma otos Jenkkisivusto valitsi ruuan, jota Suomessa täytyy ehdottomasti maistaa - yllättääkö valinta?

Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Oikea tapa syödä pizzaa hämmentää - oletko sinäkin tehnyt sen aina "väärin? Kesän suosikkitoppi paljastaa enemmän kuin peittää Kylie Jennerin asu paljasti superkapean vyötärön, mutta sai fanit kummastelemaan: Kannessa Vettenterä esitellään seuraavasti: Vielä muutama kuukausi sitten Vettenterän tempaukset eivät olisi nousseet lehden kanteen, sillä ne tuskin olisivat kiinnostaneet muita kuin hänen läheisiään.

Mutta kaikki muuttui heinäkuussa. Poikkeuksellista oli se, että Vettenterästä teki Seiskaankin sopivan julkkiksen Helsingin Sanomien Kuukausiliite. Juttu aiheutti ilmestyessään älämölön, ja sen jälkeen kaikilla tuntui olevan mielipide koulukiusauksen vastaisesta sivustosta, joka pyöri itsemurhan tehneen, todelliseksi väitetyn teinitytön eli Enkeli-Elisan ympärillä.

Yleensähän yksittäisistä lehtijutuista ei automaattisesti voi keskustella kenen tahansa kanssa. Uutisia tulee niin paljon, että on valittava, mitä aihealueita seuraa. On melkein helpompi olla täysin tietämätön tietyistä aiheista kuin perehtyä niihin edes pinnallisesti. Tunnen monia, jotka kieltäytyvät seuraamasta urheilua. Nämä tyypit kehuskelevat sillä, etteivät tiedä, kuka on Minna Kauppi. Kaupin saavutuksista tietoiset taas saattavat hypätä taloussivujen yli ja viis veisata jostain Mario Montista.

Näiden kahden kohdatessa seuraa tietenkin kiista siitä, kumpi on tärkeämpi — eli yleissivistävämpi — tieto. Ja ei, minulla ei ole vastausta. Heinäkuussa pari päivää Enkeli-Elisasta julkaistun jutun jälkeen tuntui siltä kuin olisi palannut kahden tv-kanavan aikaan, jolloin kaikki aina katsoivat samat ohjelmat. Enkeli-Elisa muuttui hetkessä yleissivistykseksi. Jos juttua ei ollut lukenut, oli auttamatta pihalla suurimmasta osasta Facebook- ja kahvipöytäkeskusteluja.

Mitä yllättävimmillä ihmisillä oli mitä yllättävimpiä mielipiteitä asiasta. Tietenkin keskustelu laantui pikkuhiljaa ja kaikki palasivat taas poteroihinsa, viiteryhmiensä suojaan. Mahtava silti huomata, että Uskomattoman murhenäytelmän kaltainen loistojuttu kerää edelleen lukijat yhteen olemaan eri mieltä. Siirry linkistä RSS-syötesivulle ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti.

Voit jakaa jutun WhatsAppissa. Tämä toiminto vaatii, että mobiililaitteeseen on asennettu WhatsApp-sovellus. Jatkossa tarvitset uuden henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jotta pääset kirjautumaan palveluun.

read more