Vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä suomi sinkut

vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä suomi sinkut

Toivon vielä törmääväni uudestaankin jonkin mukavaan nuoreen mieheen sopivalla ikäerolla. Itsellä on hyviä kokemuksia, mistä löytää vanhempia, sekä hyvin koulutettuja naisia. Tai jos kaverisi on sairaalassa mene ihmeessä katsomaan, siellä on paljon naisia, sekä potilaina, että töissä.

Itse löysin lähes vuotta vanhemman naisen sairaalan käytävältä kun kävelimme, toisiamme vastaan. Katseemme kohtasivat ja kun hänellä oli sbaduaski kädessä niin kysäisin, että myytkö yhden ja lähetkö seurakseni. Ollaan oltu yhdessä 16 vuotta. Sinne pistät ilmoituksen josta ei selviä millään konstilla "häiriköille" edes sähköpostiosoitteesi ja vastauksia tulvii.. Siitä sit vaan valkkaamaan parhaat päältä! Minä löysin omani Suomi24 treffipalstalta. Kyllä kiinnostaa nuoremmat miehet.

Itse 40v ja mielellään tekisin kaikkea nuoremman miehen kanssa joko vakavasti tai sitten ei. Noin alkaen 30v ylöspäin. Mistä niitä saisi ihan live elämästä? Mitä paikkoja, baareja tms.

Onko parempi olla itse aktiivinen ja mennä juttua heittämään nuorille? Vai odotella nuoremman miehen kontaktia? Aloitin tämän keskustelun ja aiheen suosio kyllä yllätti. Mitä itse oon tätä keskustelua seurannu niin hyvältä foorumilta seuran löytämiseks vaikuttaa tuo www.

Kiitoksii vaan kovast kaikil osallistuneil! Ja saa keskustelua jatkaakin edelleen. Nauttikaa toisistanne vanhemmat naiset ja nuoremmat miehet!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi nuorempi mies haluaa vanhempaa naista? Ettei tarvitse sitoutua vai saa opeteltua seksiä rauhassa ennen tositoimia nuoremman kanssa vai onko joku muukin syy vielä?

No sitoutuminen on yksi syy, mutta kokeilunhalu kai suurin syy on Kannattaa tehdä profiili tuonne E-kontaktiin, sain itse todella monia yhteydenottoja 40 naisilta vaikka olen alta 30 ja etsin ikäistäni seuraa.. Selailin vain naisten profiileja ni alko flirttiä ja viestiä tulemaan, varmasti ensimmäisen 2 tunnin aikana n. Jos löydän juonteen omasta silmäkulmasta saan kohtauksen mutta miehellä se on seksikästä tiettyyn rajaan asti.

Oksettaa jo ajatus,en ymmärrä ihmisiä jotka hakee huomattavasti nuorempia. Vain epävarmat nuoret miehet ovat kiinnostuneita itseään vanemmista naisista. Ei kukaan itseään kunnioittava mies etsi mitään vanhaa "naakkaa" jolla yleensä läskit roikkuu, niin poskissa kuin vyötäröllä.

Kyllä on hienoa kulkea itseään vuotta nuoremman kanssa. Miksi muuten kaikki naiset ovat nykyisin hirveän ylipainoisia, todella läskejä. Mitäs kun vuosien päästä se nuorempi nainen huomaa, että sinullakin roikkuu jalkojen välissä vain käyttökelvoton vehje ja saman on tehnyt aika muuallekkin kroppaan.

Ei kukaan itseään kunnioittava nainen sellaista katsele makuuhuoneessaan. Ikävä sellaista olisi katsoa. Ehkä se nuori nainen haki silloin aikanaan vanhemmasta miehestä tukea ja turvaa epävarmuuteensa ja kun itsetunto on kasvanut, niin huomaa, että nuorempaa pitäisi saada, miestä jolla toimii molemmat päät. Ei kaunis nuori nainen halua mitään keski-ikäistä isovatsaista ukkoa! Itse ajattelen niin ettei naisen iällä ole niin merkitystä, kunhan kemiat kohtaavat.

Itse asiassa niillä nuorilla miehillä, jotka uskaltavat hakea vanhempaa seuraa, on erittäin hyvä itsetunto! Parempi kuin ikäisillään yleensä! Vastaavasti olen huomannut, että vanhoilla miehillä 50 on todella huono itsetunto, ja sitä yritetään pönkittää hakemalla nuorta nais-seuraa, jopa omien lasten ikäistä, ja sitten he ihmettelevät että miksi ovat vuodesta toiseen yksin Olin itse 31v ja olin pari kertaa pedissä 19v pojan kanssa. Toinen oli niin lapsellinen.

Mutta seksi oli hyvää: Joku kyseli syytä miksi nuoret miehet tykkäävät aikuisemmista naisista syy on erittäin yksinkertainen aikuiset naiset näyttävät enemmän naisilta kuin nuoret naiset otetaan kuva esimerkki Halle Berry ikä 44 naisen näköinen nainen http: Itse oon vuotias mies ja oon jo pitkään haaveillut seksisuhteesta vuotiaan naisen kanssa.

Toivon että mun unelma vielä joskus toteutuu. Nyt ollaan kuljettu 6 vuotta yhdessä. Emäntä täyttää kohta 56 ja minä olen Olet kännissä, kun moista jauhat. Täällä olis miehen alku vailla vanhempaa naista tässä on sähköposti osoitteeni ottakaa yhteyttä villekalle12 hotmail. Olen 24v mies ja todellakin kiinnostunut vanhemmista naisista. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Vanhempi nainen jota kiinnostaa nuorempi mies, on saanut lempinimen puumanainen.

Mutta onko puumia todella olemassa? Vanhempi nainen, joka etsii nuorempia miehiä, on saanut osakseen yleisesti käytetyn nimikkeen puuma. Termi on peräisin englanninkielen sanasta cougar ja juontaa juurensa luvun alun Kanadaan, jossa sillä tarkoitettiin vanhempaa naista, joka vaanii baarissa valomerkin aikaan ilman seuraa jääneitä päihtyneitä nuoria miehiä. Puumailmiö rikkoo perinteistä parinhakukäsitystä, jonka mukaan miestä kiehtoo nuorempi nainen ja naista vanhempi mies. Joidenkin lähteiden mukaan ilmiö on levinnyt lähinnä länsimaihin, joissa elinolojen paranemisesta johtuen keski-ikäiset naiset näyttävät nuoremmilta ja seksuaalisesti vetävämmiltä kuin ennen.

Toinen syy puumailmiön yleistymiseen saattaa olla avioerojen kasvanut määrä. Ennen avioero ei ollut edes vaihtoehto, mutta nykyään noin joka toinen avioliitto päättyy eroon. Tästä on seurannut keski-ikäisten sinkkujen tarjonnan huima kasvu. Tavoitteena oli tutkia, ovatko reilusti itseään nuorempaa miestä etsivät naiset löytäneet tiensä myös E-kontakti. Vanhemmat naiset tekevät harvoin lähestymisiä.

Puumia kuitenkin löytyy nettideitistäkin. Kipinä asian selvittämiseen syttyi, kun huomattiin, että E-kontakti. Seurasi laajamittainen tutkimustyö, jossa selvitettiin naisten kiinnostusta nuorempiin miehiin heidän viestittelynsä kohteiden perusteella.

Hienoisena ennakko-oletuksena oli, että nuorempaa miestä etsiviä naisia löytyisi reilusti, koska puumailmiö on niin tunnettu, mutta totuus olikin yllättävä. Selvisi, että itseään reilusti nuorempia miehiä etsivien naisten kysyntä jyrää suvereenisti tarjonnan. Viimeisen puolen vuoden aikana naisten tekemiä aloitteita itseään vähintään 10 vuotta nuoremmille alle vuotiaille miehille tehtiin ainoastaan muutamia satoja kappaleita.

..

Toinen syy puumailmiön yleistymiseen saattaa olla avioerojen kasvanut määrä. Ennen avioero ei ollut edes vaihtoehto, mutta nykyään noin joka toinen avioliitto päättyy eroon. Tästä on seurannut keski-ikäisten sinkkujen tarjonnan huima kasvu.

Tavoitteena oli tutkia, ovatko reilusti itseään nuorempaa miestä etsivät naiset löytäneet tiensä myös E-kontakti. Vanhemmat naiset tekevät harvoin lähestymisiä. Puumia kuitenkin löytyy nettideitistäkin. Kipinä asian selvittämiseen syttyi, kun huomattiin, että E-kontakti. Seurasi laajamittainen tutkimustyö, jossa selvitettiin naisten kiinnostusta nuorempiin miehiin heidän viestittelynsä kohteiden perusteella.

Hienoisena ennakko-oletuksena oli, että nuorempaa miestä etsiviä naisia löytyisi reilusti, koska puumailmiö on niin tunnettu, mutta totuus olikin yllättävä. Selvisi, että itseään reilusti nuorempia miehiä etsivien naisten kysyntä jyrää suvereenisti tarjonnan.

Viimeisen puolen vuoden aikana naisten tekemiä aloitteita itseään vähintään 10 vuotta nuoremmille alle vuotiaille miehille tehtiin ainoastaan muutamia satoja kappaleita. Sen sijaan alle kolmekymppiset miehet tekivät aloitteita itseään vähintään 10 vuotta vanhemmille naisille peräti liki 10 kappaletta.

Epäsuhta suhde aloitteissa saattaa selittyä sillä, että ehkä puumanainen, kuten itse petoeläinkin saalistaa väijymällä ja odottaa uhrinsa tulevan lähietäisyydelle ennen kuin iskee kyntensä siihen. Toki naiset ylipäätäänkin tekevät miehiä vähemmän aloitteita sivustolla, vain noin joka kolmas lähestyminen tapahtuu naisen aloitteesta. Lisää mielenkiintoisia tuloksia saatiin, kun tutkimus käännettiin ylösalaisin. Kävi ilmi, että alle vuotiaat naiset lähettävät itseään yli 10 vuotta vanhemmille miehille lähes yhtä paljon aloitteita kuin nuoret miehet vanhemmille naisille.

Todellinen jytky paljastui vanhempien miesten tekemissä aloitteissa itseään yli 10 vuotta nuoremmille alle vuotiaille naisille. Eivät uskalla vastata valheisiinsa kun tulee tapaamisen aika. Nyt jouduin tuolla city. Nehän on sun lastes ikäisiä!

Eri nikeillä, erilaisilla härskiysasteilla. Osoitteeni hän jakoi ilmeisesti jonnekin kansainvälisille palstoille sillä aloin saamaan viestejä myös niistä. Sain saamistani viesteistä käsityksen että nimissäni tehdyt yhteydenotot ovat olleet hyvin seksistisiä sillä joa meilissä oli musta mies joka selitti miten suurta saisin. Jep, en ole enää sinisilmäinen virtuaalimaailmassa.

Varon nykyisin jokaista joka sanoo olevansa alle 40v mies ja etsivänsä itseään vanhempaa naista. Mutta meitä on moneksi.. Joka kerralla chatissa ollessani tulee ainakin parilta, joskus jopa kymmeneltäkin kakaralta alkaen 17 vuotiasta! Vaikka jo nimimerkissäni ilmoitan ikäni 35 v. En todellakaan koe velvollisuudekseni ruveta kirjoittelemaan niille kakaroille, edes vaihtamaan kuulumisia päivän tapahtumista tms.

Niitä kun vaan on niitäkin vanhempia tai kokeneempia naisia jotka todella ovat kiinnostuneita nuoremmista miehistä. Tiedän että näin on sillä kokemusta on. Olen itse tutustunut netin kautta useampaan itseäni huomattavasti vanhempaan naiseen ja kokenut heidän kanssaan myös miellyttäviä pitempiä suhteita.

Näitä naisia on vaan nykyään pikkusen vaikea löytää kaikkien naisten joukosta, koska tällaista foorumia tai chatteja ei ole. Jos nuoremmat miehet ei kiinnosta niin ei todellakaan pidä ja ole pakko heidän kanssaan keskustella. Treffi24 stä,alettiin vain jutella "kirjeitse"ja sitten muutenkin.. Kiinnostais kyllä nuorempi mies, mut ne haluaa vaan pelkän seksisuhteen ja sellanen ei mua kiinnosta. Kyllä niitäkin nuorempia miehiä löytyy jotka etsii muutakin kuin pelkkää seksiä.

Jatka siis etsintää, ehkä sellainen osuu sinunkin kohdallesi. Sellaiset voit varmaan aina unohtaa heti jotka esim chatissa aloittaa heti kysymällä seksiä tai jotain muuta härskimpää. Tai oletko kokeillut laittaa deitti-ilmoituksen ja pyytänyt miehiä kirjoittamaan mitä toivovat.

Niistä sun olis helppo raakata pihalle heti toivottomat tapaukset. Olen se vanhempi nainen, jolla ei ole pakkomiellettä löytää nuorempaa tai vanhempaa ystävää itselle, vaan sopiva, iästä riippumatta. Kuitenkin viime vuosina elämääni on tullut nuoria miehiä, joiden kanssa on syntynyt ihan oikea seurustelusuhde.

Toisen kanssa vierähti useita vuosia ja vieläkin pidetään yhteyttä ainakin sähköpostein. Seksi on ollut hyvää ja kaikki muukin. Toivon vielä törmääväni uudestaankin jonkin mukavaan nuoreen mieheen sopivalla ikäerolla. Itsellä on hyviä kokemuksia, mistä löytää vanhempia, sekä hyvin koulutettuja naisia. Tai jos kaverisi on sairaalassa mene ihmeessä katsomaan, siellä on paljon naisia, sekä potilaina, että töissä.

Itse löysin lähes vuotta vanhemman naisen sairaalan käytävältä kun kävelimme, toisiamme vastaan. Katseemme kohtasivat ja kun hänellä oli sbaduaski kädessä niin kysäisin, että myytkö yhden ja lähetkö seurakseni. Ollaan oltu yhdessä 16 vuotta. Sinne pistät ilmoituksen josta ei selviä millään konstilla "häiriköille" edes sähköpostiosoitteesi ja vastauksia tulvii.. Siitä sit vaan valkkaamaan parhaat päältä!

Minä löysin omani Suomi24 treffipalstalta. Kyllä kiinnostaa nuoremmat miehet. Itse 40v ja mielellään tekisin kaikkea nuoremman miehen kanssa joko vakavasti tai sitten ei. Noin alkaen 30v ylöspäin. Mistä niitä saisi ihan live elämästä? Mitä paikkoja, baareja tms. Onko parempi olla itse aktiivinen ja mennä juttua heittämään nuorille?

Vai odotella nuoremman miehen kontaktia? Aloitin tämän keskustelun ja aiheen suosio kyllä yllätti. Mitä itse oon tätä keskustelua seurannu niin hyvältä foorumilta seuran löytämiseks vaikuttaa tuo www.

Kiitoksii vaan kovast kaikil osallistuneil! Ja saa keskustelua jatkaakin edelleen. Nauttikaa toisistanne vanhemmat naiset ja nuoremmat miehet! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi nuorempi mies haluaa vanhempaa naista?

Ettei tarvitse sitoutua vai saa opeteltua seksiä rauhassa ennen tositoimia nuoremman kanssa vai onko joku muukin syy vielä? No sitoutuminen on yksi syy, mutta kokeilunhalu kai suurin syy on Kannattaa tehdä profiili tuonne E-kontaktiin, sain itse todella monia yhteydenottoja 40 naisilta vaikka olen alta 30 ja etsin ikäistäni seuraa..

Selailin vain naisten profiileja ni alko flirttiä ja viestiä tulemaan, varmasti ensimmäisen 2 tunnin aikana n. Jos löydän juonteen omasta silmäkulmasta saan kohtauksen mutta miehellä se on seksikästä tiettyyn rajaan asti. Oksettaa jo ajatus,en ymmärrä ihmisiä jotka hakee huomattavasti nuorempia. Vain epävarmat nuoret miehet ovat kiinnostuneita itseään vanemmista naisista. Ei kukaan itseään kunnioittava mies etsi mitään vanhaa "naakkaa" jolla yleensä läskit roikkuu, niin poskissa kuin vyötäröllä.

Kyllä on hienoa kulkea itseään vuotta nuoremman kanssa. Miksi muuten kaikki naiset ovat nykyisin hirveän ylipainoisia, todella läskejä. Mitäs kun vuosien päästä se nuorempi nainen huomaa, että sinullakin roikkuu jalkojen välissä vain käyttökelvoton vehje ja saman on tehnyt aika muuallekkin kroppaan.

Ei kukaan itseään kunnioittava nainen sellaista katsele makuuhuoneessaan.

Vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä suomi sinkut

Vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä suomi sinkut

En mitään 2-kymppistä miestä etsi, mutta v nuorempaa, joka on innokas ja viriili mutta jos unohdetaan seksi niin on samalla avoin ja arvostaa naista eri tavoin kuin monesti elämäänsä tympääntyneet vanhemmat miehet. En kiellä etteikö olisi myös ulkonäkökysymys. En halua harmaahapsista miestä, vaan nuorekkaan. Omassa ikäluokassa on toki joitain poikkeuksia, en sitä kiellä, mutta tuntuu että jotkut miehet vaan ottavat nokkiinsa kun näen kuvan ja sanon kiitos ei.

Kai jokainen kuitenkin etsii itselleen sopivaa ja ulkonäöltään miellyttävää kumppania, eikö vain? Ja todella vakituista elämänkumppania kuitenkin haen, en mitään iltojen iloa pelkästään. Olen samanikäinen, just tutustumassa ihanaan 32v mieheen. Vanhempi mies ja kymmenen vuotta nuorempi kaunis nainen. Paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita, harrastuksia, pitkiä keskusteluja molempia kiinnostavista asioista. Toisen kunnioitus huomioiminen ja päivittäinen hellittely on molemminpuolista. Tutustuimme työtehtävien yhteydessä, mutta siitä kehittykin hiljakseen jotain hienoa, itse olin pasiivisempi osapuoli.

Rähjäisessäkin repussa voi olla hyvät eväät sisällä. Mutta jokaisella on omanlaiset mieltymykset, rouville onnea kollin metsästykseen. Mitäs olet mieltä kun itse olen vuotias mies joka voisi olla kiinnostunut hieman vanhemman oloisesti naisesta. Saisimmekohan kiinnostuksen kohteemme osumaan yksiin? Ei vuosilla ole merkitystä ,kun ollaan aikuisia. Sen on kahden kauppa eikä kuulu kellekään muille.

Itselläni on 8 vuotta nuorempi mies. Ikä ei ole ollut koskaan esteenä mihinkään. En edes haluasi itseni ikäistä miestä: Iästä huolimatta olemus voisi olla samanikäinen.

Seitsemän vuotta alkaa olla kuitenkin mielestäni paljon, molempiin suuntiin. Jos saat pidettyä nuoremman miehen, mikäpä siinä. Minusta samanikäinen nainen olisi paras, jos löytyisi nainen, joka ei näytä itseäni vanhemmalta. Usein tuntuu menevän niin, että naiset, jotka on itseään vanhemman miehen kanssa parisuhteessa vanhenevat ikäisiään nopeammin ja alkavat näyttää miehensä ikäiseltä.

Jos taas nainen on itseään nuoremman miehen kanssa, mies vanhenee vaimonsa ikäisen näköiseksi eli ikäerot pyrkii tasoittumaan ulkoisesti. Tietenkin sinulla on oikeus valita juuri sellainen kuin haluat, ihan kuten meillä miehilläkin. Toivottavasti löydät sen mitä hauat.

Se ei ole keltään muulta pois. Itse tavallisen näköisenä en ollut ilmeisesti kiinnostava parikymppisenä, enkä tuonut esiin verraten suurta omaisuutta, joten naiset eivät kiinnostuneet ehdotuksista. Tuli aika kun työ vei ympäri maailmaa ja kuinka ollakaan, erittäin kaunis nainen kiinnostui minusta ja nyt lähes 30 vuotta on kuljettu samaa matkaa.

Tiedän että näin on sillä kokemusta on. Olen itse tutustunut netin kautta useampaan itseäni huomattavasti vanhempaan naiseen ja kokenut heidän kanssaan myös miellyttäviä pitempiä suhteita. Näitä naisia on vaan nykyään pikkusen vaikea löytää kaikkien naisten joukosta, koska tällaista foorumia tai chatteja ei ole.

Jos nuoremmat miehet ei kiinnosta niin ei todellakaan pidä ja ole pakko heidän kanssaan keskustella. Treffi24 stä,alettiin vain jutella "kirjeitse"ja sitten muutenkin.. Kiinnostais kyllä nuorempi mies, mut ne haluaa vaan pelkän seksisuhteen ja sellanen ei mua kiinnosta.

Kyllä niitäkin nuorempia miehiä löytyy jotka etsii muutakin kuin pelkkää seksiä. Jatka siis etsintää, ehkä sellainen osuu sinunkin kohdallesi. Sellaiset voit varmaan aina unohtaa heti jotka esim chatissa aloittaa heti kysymällä seksiä tai jotain muuta härskimpää. Tai oletko kokeillut laittaa deitti-ilmoituksen ja pyytänyt miehiä kirjoittamaan mitä toivovat. Niistä sun olis helppo raakata pihalle heti toivottomat tapaukset.

Olen se vanhempi nainen, jolla ei ole pakkomiellettä löytää nuorempaa tai vanhempaa ystävää itselle, vaan sopiva, iästä riippumatta. Kuitenkin viime vuosina elämääni on tullut nuoria miehiä, joiden kanssa on syntynyt ihan oikea seurustelusuhde.

Toisen kanssa vierähti useita vuosia ja vieläkin pidetään yhteyttä ainakin sähköpostein. Seksi on ollut hyvää ja kaikki muukin. Toivon vielä törmääväni uudestaankin jonkin mukavaan nuoreen mieheen sopivalla ikäerolla.

Itsellä on hyviä kokemuksia, mistä löytää vanhempia, sekä hyvin koulutettuja naisia. Tai jos kaverisi on sairaalassa mene ihmeessä katsomaan, siellä on paljon naisia, sekä potilaina, että töissä. Itse löysin lähes vuotta vanhemman naisen sairaalan käytävältä kun kävelimme, toisiamme vastaan.

Katseemme kohtasivat ja kun hänellä oli sbaduaski kädessä niin kysäisin, että myytkö yhden ja lähetkö seurakseni. Ollaan oltu yhdessä 16 vuotta. Sinne pistät ilmoituksen josta ei selviä millään konstilla "häiriköille" edes sähköpostiosoitteesi ja vastauksia tulvii..

Siitä sit vaan valkkaamaan parhaat päältä! Minä löysin omani Suomi24 treffipalstalta. Kyllä kiinnostaa nuoremmat miehet. Itse 40v ja mielellään tekisin kaikkea nuoremman miehen kanssa joko vakavasti tai sitten ei.

Noin alkaen 30v ylöspäin. Mistä niitä saisi ihan live elämästä? Mitä paikkoja, baareja tms. Onko parempi olla itse aktiivinen ja mennä juttua heittämään nuorille?

Vai odotella nuoremman miehen kontaktia? Aloitin tämän keskustelun ja aiheen suosio kyllä yllätti. Mitä itse oon tätä keskustelua seurannu niin hyvältä foorumilta seuran löytämiseks vaikuttaa tuo www. Kiitoksii vaan kovast kaikil osallistuneil! Ja saa keskustelua jatkaakin edelleen. Nauttikaa toisistanne vanhemmat naiset ja nuoremmat miehet! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Miksi nuorempi mies haluaa vanhempaa naista? Ettei tarvitse sitoutua vai saa opeteltua seksiä rauhassa ennen tositoimia nuoremman kanssa vai onko joku muukin syy vielä? No sitoutuminen on yksi syy, mutta kokeilunhalu kai suurin syy on Kannattaa tehdä profiili tuonne E-kontaktiin, sain itse todella monia yhteydenottoja 40 naisilta vaikka olen alta 30 ja etsin ikäistäni seuraa.. Selailin vain naisten profiileja ni alko flirttiä ja viestiä tulemaan, varmasti ensimmäisen 2 tunnin aikana n. Jos löydän juonteen omasta silmäkulmasta saan kohtauksen mutta miehellä se on seksikästä tiettyyn rajaan asti.

Oksettaa jo ajatus,en ymmärrä ihmisiä jotka hakee huomattavasti nuorempia. Vain epävarmat nuoret miehet ovat kiinnostuneita itseään vanemmista naisista. Ei kukaan itseään kunnioittava mies etsi mitään vanhaa "naakkaa" jolla yleensä läskit roikkuu, niin poskissa kuin vyötäröllä. Kyllä on hienoa kulkea itseään vuotta nuoremman kanssa. Miksi muuten kaikki naiset ovat nykyisin hirveän ylipainoisia, todella läskejä. Mitäs kun vuosien päästä se nuorempi nainen huomaa, että sinullakin roikkuu jalkojen välissä vain käyttökelvoton vehje ja saman on tehnyt aika muuallekkin kroppaan.

Ei kukaan itseään kunnioittava nainen sellaista katsele makuuhuoneessaan. Ikävä sellaista olisi katsoa. Ehkä se nuori nainen haki silloin aikanaan vanhemmasta miehestä tukea ja turvaa epävarmuuteensa ja kun itsetunto on kasvanut, niin huomaa, että nuorempaa pitäisi saada, miestä jolla toimii molemmat päät. Ei kaunis nuori nainen halua mitään keski-ikäistä isovatsaista ukkoa!

Itse ajattelen niin ettei naisen iällä ole niin merkitystä, kunhan kemiat kohtaavat. Itse asiassa niillä nuorilla miehillä, jotka uskaltavat hakea vanhempaa seuraa, on erittäin hyvä itsetunto! Parempi kuin ikäisillään yleensä! Vastaavasti olen huomannut, että vanhoilla miehillä 50 on todella huono itsetunto, ja sitä yritetään pönkittää hakemalla nuorta nais-seuraa, jopa omien lasten ikäistä, ja sitten he ihmettelevät että miksi ovat vuodesta toiseen yksin Olin itse 31v ja olin pari kertaa pedissä 19v pojan kanssa.

Toinen oli niin lapsellinen. Mutta seksi oli hyvää: Joku kyseli syytä miksi nuoret miehet tykkäävät aikuisemmista naisista syy on erittäin yksinkertainen aikuiset naiset näyttävät enemmän naisilta kuin nuoret naiset otetaan kuva esimerkki Halle Berry ikä 44 naisen näköinen nainen http: Itse oon vuotias mies ja oon jo pitkään haaveillut seksisuhteesta vuotiaan naisen kanssa. Toivon että mun unelma vielä joskus toteutuu.

HUORA TURKU GIRL HD SEX