Seksiä ruotsinlaivalla kiimaiset kotirouvat

Ennemmin harmitatisi se että silloin nuorena sitä ja sitäkin olisi voinut tehdä mutta nyt lähellä 40 rajapyykkiä ei enää voi koska on lapsiakin. Seksi on ihana asia!!! Voit "Laivamatkaaja" provoilla takaisin ihan niin paljon kuin haluat keskustelu osaltani päättyy tähän. Mitä miehesikin tykkäisi jos tietäsi, että hänen vaimonsa ei edes kadu sitä, että on jakanut pilluaan. Sitäpaitsi se seksi on miehen nautinto ei naisen.

Oltiin vielä kaikki naimisissa omilla suunnillamme. ME olimme kaikki antavaisia lutkia! Varatuille hyvä mesta saada vierasta Olen ollu laivalla useinki joka kerta saanu naista ja melkein kaikki varattuja! On tullu silloinki ku on vaimo samassa pöydässä? Olit huomaavainen miehelle ja sait. Muistakaa muut naiset myös tämä opetus. Silloin ei ollut halpalentoyhtiöitä ja lomamatkat olivat kalliita. Laivoilla oli porukkaa keskellä viikkoakin ja meininki sen mukaista.

Nykyisin on todella laimeaa. Itselläni suurimmat kokemukset Ruotsin laivoilta ovat juuri ja silloinkin oli jo selkeää laskusuuntaa. Parasta tulosta saat viikon etelänlomaviikolla Bulgarian aurinkorannikolla, Ibizalla tai sitten ihan Suomessa lihatiskibaareissa Helsingissä kannattaa olla edes v, jotta pääse sisälle.

Voin kertoa teille 20 vuotta henkilökuntaan kuuluneena että kyllä laivat ovat porauslauttoja. Aina sain, jos työpäivän päätteeksi lähdin muutamalle, Ei sitä tarvinnut kauan odotella kun oli kiimainen nainen vierellä ja pitihän sitä silloin tällöin auttaa kärsivää. Saattoi muuten olla juuri sun muijas. Kun nainen on poissa kotipaikkakunnaltaan hänen estonsa laskevat.

Tämä johtuu osittain seikkailunhalusta ja varmuudesta siitä ettei juttu yhdenillan jutusta leviä. Olen saanut useasti pil. Menen sinne laivan raflaan, pyydän naisia tanssimaan ja olen herrasmies jas käyttäydyn hyvin.

Eikä saa olla liikaa kännissä. Kyllä sieltä saa jos vaan uskaltaa lähestyä naista. Ruotsinlaivoilla viikolla kulkee vaan eläkeläiset kuten Tallinna laivoillakin.. Jos on höyli antamaan kelle vaan-saahan sitä..

Ei nuo ole mitään nuorten tai keski-ikäisten menomestoja kuin korkeintaan pikkujouluaikaan.! Vanhaa rupuasakkia ja akat tosi rumia.. Baltic Princess voi yllättää positiivisesti ja aina kannattaa ottaa opiskelijaristeily, jos mahdollista. Ja jos mahdollista, ottakaa risteily niin, että yöpaluu on Tukholmasta Suomeen, jolloin mukana on paljon ruotsalaisia tyttöjä.

Kokemusta porauslautoista on vain vähän, sillä useimmiten olen ollut niillä joko a kiltinä poikamiehenä ja tosimiehen mielestähän yhden illan jutut on väärin tai b varattuna Mutta jotain kokemusta on seikkailumielellä mutta ei oikeastaan kuin kourallinen joten Parhaat kokemukset: Kun olin vuotias, joku rillipäinen butterface kysyi diskossa että "moi, miten menee".

Olin itse tuolloin ylipainoinen rumilus. Risteily oli tietysti koululaisille tarkoitettu. Ei muuten olisi diskossa oltu. Kerran matkalla Tukholmaan kaverin kanssa meinasimme iskeä naiset ihan vaan siksi, että päästäisiin hyttiin nukkumaan. Kummallakaan ei ollut hyttiä ja molemmat varattuja.

Nuoria naisia oli tuolla laivalla 0 kappaletta ja ne 2 vuotiasta näyttivät siltä, että niille olisi pitänyt olla vähän komeampaa seuraa, joten jäi koittamatta. Matkattiin Tallinnaan ja heti risteilyn alussa joku vuotias nainen tarttui tupakkapaikalla juttuun.

Juteltiin ja lopuksi suudeltiin. Minun oli mentävä kaverieni luo hyttiin eikä tuon jälkeen tavattu. Viimeksi tulin Tukholmasta Suomeen päin ja joku ruotsalainen kaljavatsainen rillipää tanssi kanssani ja antoi handjobia tanssilattialla. Menetin kiinnostukseni ja painelin nukkumaan. Helpommin saa ihan koto-Suomen maankamaralta.

Viimekertainen kokemukseni saa minut kuitenkin vielä yrittämään joskus mutta en lähtisi laivalle pelkästään seksi mielessä. Pitää olla joku muu motivaatio. Tietysti jos on mahdollista lähetä opiskelijaristeilylle niin tilanne on ihan eri, mutta niistä minulla ei ole kokemusta. Oltiin tyttöjen kanssa laivalla ja sattui hieman erilainen juttu. Tapasin baarissa mukavan ruotsalaisen pojan ja illan mittaan päädyttiin hänen hyttiinsä juomaan kaljaa. Hytissä poika, ehkä parikymppinen sai puheillaan minut pyörryksiin ja päädyimme suutelemaan.

Tämä sai minut ihan kiimaan ja pikkuhiljaa käteni hamuili hänen munalle, joka jo ensi tuntumalta vaikutti melkoisen suurelta. Omalla kundillani on kaiketi aika tavanomaisen kokoinen ja tämä iso kokoinen kalu sai mut entistä enemmän estottomaksi.

Kaivoin kalun esiin ja otin häneltä suihin jonkin aikaa. Tässä vaiheessa olin jo aivan märkä ja pyysin häntä riisumaa loputkin vaatteet. Pian hän kaivoikin kortsun ja tuli sisääni ja miten hyvältä hän tuntuikaan.

Jonkin aikaa pantuaan hänellä alkoi veltostumaan ja hän pyysi ottamaan taas suihin. Sain hänet uuteen nousuun ja hän tuli taas sisälleni mutta loppu kiimassa kortsu jäi ja pian hän laukesi sisääni. Suutuin tästä todella paljon, koska seurustelen ja en ole pillereillä. Puin heti päälleni ja lähdin hytistä. Portaikon luona olevilla penkeillä oli jotain kundeja juomassa olutta ja jäin jostain syystä heidän seuraansa.

Jotenkin juttu lähti käsistä ja lähdin yhden näistä kanssa hänen hyttiin juomaan lisää kaljaa. Pian hän jo olikin käsi housuissani ja tunsin vanhojen mällien leviävän pikkareihini. Kundi ei varmaan sitä tajunnut kun olisi halunnut nuolla minua. En ihan tarkkaan enää muista kännin takia mitä tapahtui mutta pian hän pani minua.

Vanhat mällit liukastivat mukavasti ja olin todella kiihottuneena kesken jääneestä edellisestä touhuamisesta. Tämä kundi pystyi panemaan paljon pidempään ja lopulta hänkin laukesi sisääni. Sitten jäimmekin nukkumaan loppu yöksi. Aamulla lähdin omaan hyttiin ilman sen kummempia tuntemuksia, mutta nyt muutaman yön jälkeen morkkis on aivan uskomaton enkä saa edes nukuttua. Toivottavasti jälkiehkäisy toimii ja selviin ilman tauteja. Eikä alkoholia tälle tytölle aikoihin.

Oletko ollut tämän jälkeen laivalla nautiskelemassa? Vanha juttu mutta hyvä silti! Nooh, ite kun olen ruotsinpaateilla ollut, niin eipä se meininki yleensä poikkea siitä mitä on baareissa maissa. Monesti tarjonta on aika rajoitettua: Toisaalta yleensä ollaan menty kaveriporukassa laivalle lähinnä ryyppäämään, ei niinkään naisia jahtaamaan.

Naisia kerkeää jahtaamaan maissakin. Nyt kun tarkemmin mietin, niin ei meidän kaveriporukasta tainnu kukaan yhdelläkään reissulla vierasta naista siellä laivalla pokata. Työporukan kanssa jotkut ovat päässeet kyllä petiin peuhaamaan, mutta yleensä samaan porukkaan kuuluvien kollegoiden kanssa En osaa sanoa onko meno ollu villimpää joskus takavuosina, ite olen sen ikäinen että noi lavareissut aloitin vasta siinä -lukujen vaihteessa. Kävimme kavereiden kanssa Tapasin vanhemman naimisissa olevan isotissisen 85 DD naisen laivan baarissa.

Hänellä oli päällään sexy pikkumusta joka paljasti enemmän kuin kätki, jalassa verkkosukat ja pun piikkikorot. Pian olimme hänen hytissään riisuin hänet mekon alla vain stay ups sukat Panin häntä edestä ja takaa ja pyysin saada lähettää lastin hännen pillunsa perukoille.

Oli ihana tunne naida tätä jumalaista naista Todennäköisesti pildee saa jos osaa tanssia. Tanssilattian kautta pääsee lähes aina panopeijaisiin. Henkilökunnanpuvussaa saa liikaakin, työpäivät ovat pitkiä ja raskaita. Pelimies saa aina olen samaa mieltä yllä kirjoittajan kanssa. Kokemusta ompi myös tueksi. Vaikka ruotsinlaivoilla meno on hiljentynyt niin kyllä siellä saa naista edelleen helposti. Aika usein nimenomaan varattua naista. Arkena kun on kaikenlaista kuntaristeilyä ja hoitoalan koulutusristeilyjä niin sukupuolijakauma on ihan kohdallaan..

Vastaa alkuperäiseen viestiin Ruotsin laivat totta vai legendaa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Erilainen aikuinen , Minullakaan ei ole mitään tarvetta tai pakkoa naiskennella vieraiden kanssa vaikka laivalle lähdenkin. Nuo duunikoulutusmatkat otan aina rentoutumisen kannalta. Syön hyvin, pari lasia viiniä ja sitten hyttiin yöksi. Otan mukaan aina hyvän kirjan ja shoppaan taxfreestä kasan suklaata ja muuta herkkua.

Katselen maisemia, lueskelen ja napostelen. Kotona on aina jotain hässäkkää ja tekemistä, laivalla ei tartte tehdä yhtikäs mitään ja se on luxusta. Seksiä saa onneksi kotona niin paljon, ettei sen vuoksi tartte laivapanoja haeskella.

AP on varmaan niin ruma, että pitää laivalle lähtee iskemään kännisiä miehiä, kun muuten ei saa live-elämässä kun kerran viidessäkymmenessä vuodessa. Ja silloinkin joku vaan kokeilee sormella. Noh, pekko kertoa oma juttuni. Olen itse suhtautunut yhden yön juttuihin hyvin halveksivasti ja erityisesti vielä, jos tämä tapahtuu jollain risteilymatkalla.

Mutta niin se vain kävi, että kun tarpeeksi on asiasta itse sormi ojossa muita opettanut, niin huomasin löytäväni itseni tuossa halveksimassani tilanteessa. Olin kollegan kanssa duuniristeilyllä vuosi sitten ja ilta oli mukava ja hauska. Syötiin ja juotiin ja kuunneltiin hyviä esiintyjiä. Siirryttiin laivan discoon, jossa pyysin erästä miestä tanssimaan.

Nappasin vaan jonkun, joka näytti kivalta eikä vaikuttanut ihan älyn humalaiselta. Tanssittin ja hän vaikutti tosi mukavalta. Hän matkusti hytissä yksin. Seksi oli aivan taivaallista hänen kanssaan.

Siis ihan oikeasti ihan mielettömän mieletöntä. En olisi voinut koskaan kuvitella mitään sellaista. Vaihdettiin yhteystietoja ja vietettiin aamu yhdessä ja sit hinauduin takasin omaan hyttiini. Pari päivää meni sfääreissä ja sitten mies otti yhteyttä. Halusi tavata ja käytiin kahvilla ja seksiinhän sekin sitten meni. Tiedän kyllä tehneeni typerästi, kun suostuin seksiin, mutta kun mieli teki. Sitäpaitsi olin siinä uskossa, että hänkin oli sinkku.

Joidenkin tapaamisten jälkeen, kun aloin tietysti olettamaan jotain, niin mies paljastikin, että harkitsee jatkavansa tyttöystävänsä kanssa, vaikka tietää 'ettei ole tulevaisuutta'.

Mutta kun ei kuulemma ole koskaan nauttinut seksistä niin paljon kun mun kanssa.. Harmitti tietysti, kun meni hyvä seksipartneri, mutta parempi sitten niin. En pettävää miestä haluaisikaan.

Tosin mies sanoi, ettei hän tullut sillä mielellä sinne laivalle, mutta jokin vain natsasi meidän tanssiessa.

Mutta oikeasti luulen, että jos on tyytyväinen omaan parisuhteeseen, niin laivalla voi pitää kyllä ihan aidosti hauskaa ilman että pettää. Vähän huvittaa miesten palo laivalle, nimenomaan niitten joilla vauva kotona. Samoin huvittaa naiset joilla palo päästä näitten isien kanssa sinne laivalle.. Luulen kans että laivalle monet varatut naiset ja miehet menevät mielessään sellainen pieni seikkailu vällyjen välissä vieraan kumppanin kanssa.

Ainakin kun katsoo sitä puolenyön jälkeistä kiimaa siellä yökerhossa. Ja pettämistä on muukin kuin pelkkä suoranainen seksi. Joskus laivalla ollessa on tullut pyörittyä tanssilattialla ja baarissa jonkun varatun naisen kanssa, kielisuudelmia vaihdettu ja hinkkattu etumuksia viimesen päälle toisiamme vasten.. Nyt on pakko ilman sarvia ja hampaita kysyä, että onko siellä laivalla ihan oikeasti niin kiihottava ja eroottisia tarpeita nostattava ilmapiiri ja missähän nurkassa se ihanuus sitten piileksii?

Että kiihottaako jotakin ihan oikeasti jonoja kiilaavat tyypit? Tai halpaa viinaa kaksin käsin imevät tyypit? Tai kovaäänisesti kailottavat naiset? Ryppyiset ja halvat trendivaatteet? Omalla kohdallani tunnelma latistuu aivan varmasti jo laivaan sisälle mennessä ja pitkästyn muutamassa tunnissa siihen, ettei saa edes kohteliaisuuteen takaisin kohteliaisuutta vaan hyöritään kuin viimeistä päivää oman edun nimissä.

Jos tämänkin viestiketjuun yksikin osaa lisätä, missä se ihanuus laivalla onkaan, niin taatusti otan risteilyn uusiksi. Viimeisin kokemukseni Siljalla oli kyllä harvinaisen pitkästyttävä ja tylsä ja pohdin miljoona kertaa, että kuka tällaista jaksaa. Naispuolisena ihmettelin jo naistenkin käytöstä toisia naisia kohtaan.

Huumorin kukka ei ainakaan naisten kesken kukkinut ja aikaa kuitenkin olisi jokunen sananen laivan putputellessa vaihtaa kuin kiukkuisena pöristä peili edessä onko naama hyvin. Että joku ihmistyyppisuodatin siellä varmasti on olemassa ja tällainen sopuisa sinkkunainen ei ilmeisesti vain osoittanut riittävää raivoa ja tahtoa ensin kilpakumppaneitaan kohtaan ja sen jälkeen näyttävästi kammennut äijää mukaansa.

Ei siis riitä, että on kohtelias ja ystävällinen, vaan idea on kirveen kera heilua muut tieltään pois. En käsitä, miten laivojen henkilökunta jaksaa?

. Suutuin tästä todella paljon, koska seurustelen ja en ole pillereillä. Tai ilmaiset pillukuvat ilmaiset sex filmit kailottavat naiset? Näin se vain on. Nappasin vaan jonkun, joka näytti kivalta eikä vaikuttanut ihan älyn humalaiselta. Baltic Princess voi yllättää positiivisesti ja aina kannattaa ottaa opiskelijaristeily, jos mahdollista. Jos ei mies pokaa, niin mitään ei tule koskaan tapahtumaan. Ja silloinkin joku vaan kokeilee sormella.

Seksiä ruotsinlaivalla kiimaiset kotirouvat

Sex shop tampere milf girl massage

kesäkuu Cartoon Porn Video Kiimaiset Kotirouvat Oriketo Pizza Express Thai suihin hevosten seksi free porn masku neuropatia laivalla liothrin. Vierailija: "Jos niin kuinka monelle?, tuntuiko hyvälle?". "yhden kanssa ihan tarpeeksi tekemistä isokyrpäinen mies ja minulla aika ahtaat paikt!!". "Mulla oli. seksiä ruotsinlaivalla matkaseuraa lappiin free seksivaatteet isot naiset seksivideot. helmikuu Matkaseuraa lappiin. seksiä Seksi treffit hdsex sexivideod eesti seksi seksi treffit russia mummo sex uhkean naisen kiimaiset tytöt.